Conflict mobil de legi

Definitie Conflict mobil de legi

Din punctul de vedere al dreptului international privat, exista conflict mobil de legi in situatia in care raportul juridic este supus succesiv, datorita schimbarii punctului de legatura al normei conflictuale aplicabile, la doua sisteme de drept diferite. Modificarea punctului de legatura, care constituie criteriul concret cu ajutorul caruia se stabileste sistemul de drept competent, pune problema determinarii domeniului de aplicare a legii anterioare (veche) si, respectiv, a legii posterioare (noi).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conflict mobil de legi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conflict mobil de legi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conflict mobil de legi. Definitiile termenilor despre Conflict mobil de legi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conflict mobil de legi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conflict mobil de legi.