Conflict negativ de legi

Definitie Conflict negativ de legi

Din punctul de vedere al dreptului international privat, in cazul conflictului negativ de legi, nici una din legile in prezenta nu se considera competenta sa carmuiasca raportul juridic dedus judecatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conflict negativ de legi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conflict negativ de legi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conflict negativ de legi. Definitiile termenilor despre Conflict negativ de legi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conflict negativ de legi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conflict negativ de legi.