Conflict pozitiv de legi

Definitie Conflict pozitiv de legi

Din punctul de vedere al dreptului international privat, mai multe state se declara competente sa guverneze un raport juridic cu element de extraneitate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conflict pozitiv de legi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conflict pozitiv de legi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conflict pozitiv de legi. Definitiile termenilor despre Conflict pozitiv de legi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conflict pozitiv de legi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conflict pozitiv de legi.