Confruntare

Definitie Confruntare

Conform art.87-88 Cod Procedura Penala, cand se constata ca exista contraziceri intre declaratiile persoanelor ascultate in aceeasi cauza, se procedeaza la confruntarea acelor persoane, daca aceasta este necesara pentru lamurirea cauzei.Procedura confruntarii este stipulata in art. 88. Persoanele confruntate sunt ascultate cu privire la faptele si imprejurarile in privinta carora declaratiile date anterior se contrazic.Organul de urmarire penala sau instanta de judecata poate incuviinta ca persoanele confruntate sa-si puna reciproc intrebari.Declaratiile date de persoanele confruntate se consemneaza in proces-verbal.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Confruntare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Confruntare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Confruntare. Definitiile termenilor despre Confruntare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Confruntare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Confruntare.