Confusion Marketing

Definitie Confusion Marketing

Strategie controversata de a crea confuzie in mod deliberat unui client. Exemplele pot fi luate din piata telecomunicatiilor, unde planurile de stabilire a pretului pot fi atat de complicate incat devine imposibil sa se faca o comparatie directa intre ofertele a doi concurenti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Confusion Marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Confusion Marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Confusion Marketing. Definitiile termenilor despre Confusion Marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Confusion Marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Confusion Marketing.