Poze Congelat

 • Bucate ca-n povesti

  Poza: Deliciosul de Vaslui invită copiii din grădiniţe să scrie o carte - Susţine proiectul să devină o poveste de succes!

 • Parada taurilor 2013

  Poza: Genetica are o nouă dimensiune

 • Deliciosul - prietenul legumelor si fructelor!

  Poza: Deliciosul de Vaslui, într-o vizită “sănătoasă” prin grădiniţele din Iaşi

 • Copiii din Bârlad şi Huşi au făcut cunoştinţă cu Deliciosul de Vaslui

  Poza: Copiii din Bârlad şi Huşi au făcut cunoştinţă cu Deliciosul de Vaslui

 • Parada taurilor 2012

  Poza: PARADA TAURILOR SEMTEST-BVN 2013

 • Polen proaspat congelat Albeena

  Poza: Polenul proaspat - tratament recomandat in tulburari digestive, oboseala cronica, arterioscleroza si afectiuni ale prostatei

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul congelat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la congelat. Pozele pe tema congelat cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul congelat, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la congelat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la congelat.