Conglomerat

Definitie Conglomerat

Forma de concentrare, de integrare sub controlul unui centru de decizie a unor unitati economice care au activitati foarte diferite, aparent fara nici o legatura intre ele. Criteriul cel mai important pentru integrarea diferitelor activitati este rentabilitatea sau profitul care va fi mai putin afectat de conjunctura defavorabila existenta la un moment dat intr-un domeniu de activitate sau altul. Conglomeratul este si un raspuns la preocuparea de diversificare a firmelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conglomerat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conglomerat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conglomerat. Definitiile termenilor despre Conglomerat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conglomerat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conglomerat.