Conglomerate Diversification

Definitie Conglomerate Diversification

Strategie de dezvoltare in care compania adauga produse si segmente de piata care nu au nici o legatura cu domeniul de sau de afacere. Vezi Concentric Diversification (diversificarea concentrica) Horizontal Diversification (diversificarea orizontala).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conglomerate Diversification? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conglomerate Diversification.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conglomerate Diversification. Definitiile termenilor despre Conglomerate Diversification cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conglomerate Diversification, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conglomerate Diversification.