Conosament

Definitie Conosament

Set de documente doveditoare ale marfii pe perioada transportului ce contin o sumara descriere a bunurilor, si destinatia lor. Conosamentul este semnat de transportator, care se angajeaza sa livreze marfa in aceeasi stare in care a primit-o.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conosament? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conosament.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conosament. Definitiile termenilor despre Conosament cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conosament, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conosament.