Consecinte deosebit de grave

Definitie Consecinte deosebit de grave

Conform art.146 Cod Penal, prin consecinte deosebit de grave se intelege o paguba materiala mai mare de 2.000.000.000 lei sau o perturbare deosebit de grava a activitatii, cauzata unei autoritati publice sau oricareia dintre unitatile la care se refera art. 145 (vezi Public), ori altei persoane juridice sau fizice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Consecinte deosebit de grave? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Consecinte deosebit de grave.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Consecinte deosebit de grave. Definitiile termenilor despre Consecinte deosebit de grave cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Consecinte deosebit de grave, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Consecinte deosebit de grave.