Consemnare

Definitie Consemnare

Operatiune asiguratoare prin care o persoana fizica sau juridica dispune pastrarea unei sume de bani in contul altei persoane, care renunta sa o primeasca.In Romania, Casa de Economii si Consemnatiuni este singura institutie autorizata sa primeasca sume spre consemnare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Consemnare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Consemnare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Consemnare. Definitiile termenilor despre Consemnare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Consemnare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Consemnare.