Consiliu de administratie

Definitie Consiliu de administratie

Colectiv organizat cu sarcini de conducere, de administrare sau de avizare a activitatii unei organizatii, societati comerciale, regii autonome. Vezi Legea 31/1990 privind societatile comerciale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Consiliu de administratie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Consiliu de administratie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Consiliu de administratie. Definitiile termenilor despre Consiliu de administratie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Consiliu de administratie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Consiliu de administratie.