Consimtamant

Definitie Consimtamant

Manifestarea hotararii de a incheia actul juridic civil, de a se obliga juridiceste. Formeaza impreuna cu cauza (scopul), vointa juridica.Conditie de fond, esentiala si generala de valabilitate a actului juridic civil.Viciile de consimtamant sunt eroarea, dolul (viclenia), violenta si leziunea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Consimtamant? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Consimtamant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Consimtamant. Definitiile termenilor despre Consimtamant cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Consimtamant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Consimtamant.