console    

Comunicate de presa si evenimente pe tema console

 • console

  Oradea, Bihor - 20 December 2006

  Comunicat de MEDIA CONTACT

  ... ...     comunicatul de presa

 • console

  Bucuresti - 29 April 2010

  Comunicat de Ramai Copil SRL

  ... console Playstation si Wii intr-un sistem avantajos pentru gamerii ...     comunicatul de presa

 • console. GENESYS oferă în România noile console de server Cyclades

  console

  Bucuresti - 24 August 2005

  Comunicat de GENESYS

  ... console de server din gama AlterPath™ ACS cu certificare Network Equipment Building System Level 3 (NEBS). Prin deţinerea acestei certificări, serverele de consola Cyclades oferă tuturor jucătorilor ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre console

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul console.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la console. Informatiile despre console cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul console, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la console, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.