Consolidated Ratings

Definitie Consolidated Ratings

Rating-uri Tv care includ atat vizionarile in direct cat si pe cele inregistrate intr-un numar de zile de la transmisiune, de obicei 7. Acest termen este opus rating-urilor real time ale spectatorilor care se uita la transmisiune propriu-zisa( vezi: Live Ratings, Time-Shift Viewing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Consolidated Ratings? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Consolidated Ratings.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Consolidated Ratings. Definitiile termenilor despre Consolidated Ratings cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Consolidated Ratings, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Consolidated Ratings.