Consultative Selling

Definitie Consultative Selling

Tip de vanzare personala in care este subliniat rolul de consultant al agentului de vanzari agentul de vanzari il asista pe cumparator in identificarea nevoilor si satisfacerea acestora, cu scopul de a construi o relatie de durata cu acesta in vederea repetarii tranzactiei. Vezi Relationship Selling.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Consultative Selling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Consultative Selling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Consultative Selling. Definitiile termenilor despre Consultative Selling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Consultative Selling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Consultative Selling.