Consum intermediar

Definitie Consum intermediar

Cumpararile de bunuri si servicii destinate consumului pentru obtinerea de alte bunuri si servicii sunt desemnate prin notiunea economica de consum intermediar (echivalenta cu denumirea contabila de consumatia provenind de la terti.Cumpararile curente de bunuri si servicii care formeaza consumul intermediar se pot delimita in:- cumparari de bunuri stocabile - marfuri, materii prime, materiale, ambalaje etc.- cumparari de bunuri nestocabile si servicii - consumul de energie electrica si apa lucrarile si serviciile executate de terti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Consum intermediar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Consum intermediar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Consum intermediar. Definitiile termenilor despre Consum intermediar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Consum intermediar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Consum intermediar.