Consum

Definitie Consum

Folosirea bunurilor corporale si incorporale, folosire care antreneaza pierderea imediata sau treptata a utilitatilor lor.Consumul poate fi final, in cazul satisfactorilor, si consum intermediar, in cel al prodfactorilor.Consumul mai semnifica si una din utilizarile posibile ale venitului, cand termenul de consum se identifica cu cel de cheltuieli de consum.Consumul este si un act social, acesta reflectand obisnuinte, situatii, traditii, moda, sisteme de valori existente in timp si spatiu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Consum? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Consum.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Consum. Definitiile termenilor despre Consum cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Consum, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Consum.