Consumabile

Definitie Consumabile

Materialele pe care le utilizeaza o imprimanta in timpul functionarii. Costul consumabilelor - cum ar fi cel al cernelii sau hartiei - poate sa ajunga la valori importante. El se exprima de obicei prin costul pe pagina, care poate depasi trei dolari in cazul imprimantelor color de calitate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Consumabile? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Consumabile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Consumabile. Definitiile termenilor despre Consumabile cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Consumabile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Consumabile.