Consumer Goods

Definitie Consumer Goods

Produse achizitionate de consumatori pentru folosul personal sau pentru menaj sunt clasificate in produse de lunga durata (durables) si de scurta durata (non-durables). Vezi Convenience Goods Shopping Goods Specialty Goods Unsought Goods.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Consumer Goods? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Consumer Goods.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Consumer Goods. Definitiile termenilor despre Consumer Goods cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Consumer Goods, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Consumer Goods.