Consumer Non-Durables

Definitie Consumer Non-Durables

O categorie a produselor cumparate frecvent produsele cu ciclu de viata scurt (non-durables) sunt consumate imediat. Sunt impartite in produse ambalate si neambalate. Vezi Consumer Durables Packaged Goods Non-Packaged Goods.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Consumer Non-Durables? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Consumer Non-Durables.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Consumer Non-Durables. Definitiile termenilor despre Consumer Non-Durables cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Consumer Non-Durables, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Consumer Non-Durables.