Cont asistat

Definitie Cont asistat

tip de cont in care intermediarul nu va putea efectua operatii in contul de portofoliu al clientului fara acordul acestuia, rolul intermediarului fiind acela de a informa clientul asupra eventualelor operatiuni ce se pot efectua.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont asistat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont asistat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont asistat. Definitiile termenilor despre Cont asistat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont asistat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont asistat.