Cont creditori

Definitie Cont creditori

Cont in care sunt inregistrate sumele pe care societatea comerciala le are de platit. Face parte din pasivul societatii si include si furnizori neplatiti, evidentiati intr-un sub-cont sau intr-un cont distinct.Vezi si Cont de datorii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont creditori? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont creditori.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont creditori. Definitiile termenilor despre Cont creditori cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont creditori, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont creditori.