Cont de capital

Definitie Cont de capital

Cont format din totalitatea surselor de finantare stabile aflate la dispozitia unitatilor patrimoniale alcatuite din: capital propriu, provizioane pentru riscuri si imprumuturi pe termen lung si mediu si alte surse cu durata de finantare mai mare de un an.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont de capital? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont de capital.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont de capital. Definitiile termenilor despre Cont de capital cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont de capital, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont de capital.