Cont de datorii

Definitie Cont de datorii

Cont contabil in care sunt inregistrate obligatiile de plata catre un furnizor care a livrat pe credit, respectiv cu plata amanata sau obligatia de rambursare a creditului in bani catre imprumutator.Vezi si Cont creditori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont de datorii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont de datorii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont de datorii. Definitiile termenilor despre Cont de datorii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont de datorii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont de datorii.