Cont de depozit offshore

Definitie Cont de depozit offshore

Cont detinut la banci din exteriorul tarii debitorului (banci offshore) si in care sunt varsate o parte din veniturile realizate din exporturi spre a acoperi platile viitoare privind serviciul datoriei.Creditorii sunt beneficiarii acestor conturi de depozit, deoarece ei beneficiaza de o garantie suplimentara a creditului lor avand prioritate in cadrul serviciului datoriei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont de depozit offshore? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont de depozit offshore.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont de depozit offshore. Definitiile termenilor despre Cont de depozit offshore cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont de depozit offshore, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont de depozit offshore.