Cont de depozit

Definitie Cont de depozit

Sinonim - cont la termen Cont deschis de persoane fizice sau juridice la banci pentru un anumit termen in lei sau in valuta. In perioada stabilita titularii nu pot face operatiuni de depuneri sau incasari. El beneficiaza de dobanzi mai ridicate decat depunerile la vedere. Vezi si Cont curent.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont de depozit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont de depozit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont de depozit. Definitiile termenilor despre Cont de depozit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont de depozit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont de depozit.