Cont de grup

Definitie Cont de grup

In Franta, ansamblul de documente ce vizeaza situatia si rezultatele unei societati-mama, tinand cont de legaturile cu celelalte societati ale unui ansamblu in care ea are, direct sau indirect, interese consolidabile.Vezi si Grup de societati.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont de grup? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont de grup.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont de grup. Definitiile termenilor despre Cont de grup cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont de grup, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont de grup.