Cont de imprumut

Definitie Cont de imprumut

Cont care se deschide pentru acordarea de catre banci de imprumuturi atat pentru persoanele juridice cat si pentru persoanele juridice. Pentru persoanele juridice imprumuturile se acorda pentru afaceri, investitii, activitati curente si de privatizare. Pentru persoanele fizice ele se acorda pentru cumpararea de bunuri de folosinta indelungata, contracte de case, excursii, demararea unei afaceri.Dobanzile la imprumut se calculeaza lunar si se preiau direct din contul clientului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont de imprumut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont de imprumut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont de imprumut. Definitiile termenilor despre Cont de imprumut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont de imprumut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont de imprumut.