Cont de regularizare

Definitie Cont de regularizare

Post din activul sau pasivul bilantului care permite incorporarea in exercitiul financiar in curs a cheltuielilor si a veniturilor aferente, in parte, unei perioade imediat urmatoare.Vezi si Conturile de regularizare si asimilate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont de regularizare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont de regularizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont de regularizare. Definitiile termenilor despre Cont de regularizare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont de regularizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont de regularizare.