Cont deschis

Definitie Cont deschis

Modalitate de plata opusa creditului documentar, potrivit careia, vanzatorul (exportatorul) trimite documentele comerciale pentru incasarea pretului marfii expediate direct cumparatorului (importatorului) pe baza de incredere, simplificand circuitul bancar.Contul este deschis la o banca accesibila cumparatorului, in care cumparatorul vireaza suma de plata imediat dupa primirea documentelor.Riscul de neplata este in totalitate asumat de vanzator.Prezinta avantajul reducerii spezelor bancare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont deschis? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont deschis.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont deschis. Definitiile termenilor despre Cont deschis cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont deschis, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont deschis.