Cont discretionar

Definitie Cont discretionar

tip de cont in care intermediarul este imputernicit de catre client sa efectueze toate operatiunile legate de administrarea portofoliului (cumpararea si vanzarea de valori mobiliare, intocmirea oricaror acte juridice cerute de administrarea portofoliului).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont discretionar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont discretionar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont discretionar. Definitiile termenilor despre Cont discretionar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont discretionar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont discretionar.