Cont inghetat

Definitie Cont inghetat

Cont bancar din care temporar nu se pot face retrageri.Blocarea unui cont bancar se poate face de:- banca din ratiuni de abateri de la disciplina contractuala bancara, - pe cale silita din dispozitia autoritatilor financiare de stat sau prin hotarare judecatoreasca in caz de incalcare a legislatiei financiare, precum si in cazul implicarii titularului intr-un proces care necesita blocarea contului sau bancar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont inghetat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont inghetat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont inghetat. Definitiile termenilor despre Cont inghetat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont inghetat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont inghetat.