Cont tranzitoriu

Definitie Cont tranzitoriu

Cont in care se inscriu operatiuni provizorii. Este utilizat in general pentru operatiuni care se compenseaza si efectuate de persoane care nu au cont deschis la banca respectiva.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cont tranzitoriu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cont tranzitoriu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cont tranzitoriu. Definitiile termenilor despre Cont tranzitoriu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cont tranzitoriu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cont tranzitoriu.