Contabilitate a decontarilor intre unitatile de grup si cu asociatii

Definitie Contabilitate a decontarilor intre unitatile de grup si cu asociatii

Contabilitatea decontarilor intre unitatile de grup si cu asociatii, cuprinde operatiile care se inregistreaza reciproc si in aceeasi perioada de gestiune, atat in contabilitatea unitatii debitoare, cat si a celei creditoare, apartinand aceluiasi grup, precum si decontarile intre asociati si unitate privind capitalul social, dividendele cuvenite acestora, alte decontari cu asociatii si, de asemenea, conturile coparticipantilor referitoare la operatiunile efectuate in comun, in cazul asocierilor in participatie.Vezi Ordinul ministrului finantelor nr. 306 din 26 februarie 2002 pentru aprobarea Reglementarilor contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, publicat in Monitorul Oficial nr. 279 bis din 25 aprilie 2002.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contabilitate a decontarilor intre unitatile de grup si cu asociatii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contabilitate a decontarilor intre unitatile de grup si cu asociatii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contabilitate a decontarilor intre unitatile de grup si cu asociatii. Definitiile termenilor despre Contabilitate a decontarilor intre unitatile de grup si cu asociatii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contabilitate a decontarilor intre unitatile de grup si cu asociatii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contabilitate a decontarilor intre unitatile de grup si cu asociatii.