Contabilitate a decontarilor privind asigurarile sociale

Definitie Contabilitate a decontarilor privind asigurarile sociale

Contabilitatea decontarilor privind asigurarile sociale cuprinde obligatiile pentru contributia la asigurari sociale si la constituirea fondului pentru ajutorul de somaj.Eventualele sume datorate sau care urmeaza a se incasa in perioadele urmatoare, aferente exercitiului in curs, se inregistreaza ca alte datorii si creante sociale.Vezi Ordinul ministrului finantelor nr. 306 din 26 februarie 2002 pentru aprobarea Reglementarilor contabile simplificate, armonizate cu directivele europene, publicat in Monitorul Oficial nr. 279 bis din 25 aprilie 2002.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contabilitate a decontarilor privind asigurarile sociale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contabilitate a decontarilor privind asigurarile sociale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contabilitate a decontarilor privind asigurarile sociale. Definitiile termenilor despre Contabilitate a decontarilor privind asigurarile sociale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contabilitate a decontarilor privind asigurarile sociale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contabilitate a decontarilor privind asigurarile sociale.