Contabilitate a imobilizarilor

Definitie Contabilitate a imobilizarilor

Contabilitatea imobilizarilor necorporale, corporale si financiare, reprezentate prin bunuri si valori destinate sa serveasca o perioada indelungata in activitatea unitatii, care nu se consuma la prima utilizare. Contabilitatea imobilizarilor se tine pe categorii si pe fiecare obiect de evidenta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contabilitate a imobilizarilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contabilitate a imobilizarilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contabilitate a imobilizarilor. Definitiile termenilor despre Contabilitate a imobilizarilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contabilitate a imobilizarilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contabilitate a imobilizarilor.