Contabilitate a stocurilor

Definitie Contabilitate a stocurilor

Contabilitatea bunurilor si serviciilor din cadrul unitatii, destinate ori sa fie vandute in aceeasi stare sau dupa prelucrarea lor in procesul de productie, ori sa fie consumate la prima lor utilizare. Contabilitatea stocurilor se tine cantitativ si valoric sau numai valoric, in conditiile stabilite de reglementarile legale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contabilitate a stocurilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contabilitate a stocurilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contabilitate a stocurilor. Definitiile termenilor despre Contabilitate a stocurilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contabilitate a stocurilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contabilitate a stocurilor.