Contabilitate a titlurilor de valoare

Definitie Contabilitate a titlurilor de valoare

Este inregistrarea tuturor titlurilor depuse intr-o banca prin numere ale depozitelor de titluri si, in interiorul acestor depozite, prin numere ale valorilor, adica numere de ordine ale titlurilor care faciliteaza identificarea acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contabilitate a titlurilor de valoare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contabilitate a titlurilor de valoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contabilitate a titlurilor de valoare. Definitiile termenilor despre Contabilitate a titlurilor de valoare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contabilitate a titlurilor de valoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contabilitate a titlurilor de valoare.