Contabilitate generala

Definitie Contabilitate generala

Sinonime - contabilitate financiara, contabilitate unitaraContabilitate care inregistreaza, claseaza si regrupeaza informatii referitoare la relatiile unitatii cu asociatii sau actionarii, clientii, furnizorii, bancile, organele fiscale si alte persoane fizice sau juridice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contabilitate generala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contabilitate generala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contabilitate generala. Definitiile termenilor despre Contabilitate generala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contabilitate generala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contabilitate generala.