Contabilitate interna de gestiune

Definitie Contabilitate interna de gestiune

Contabilitate care tine evidenta informatiilor privind costurile pe diferite functii ale unitatii, stabilirea bazei de evaluare a stocurilor si a rezultatelor analitice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contabilitate interna de gestiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contabilitate interna de gestiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contabilitate interna de gestiune. Definitiile termenilor despre Contabilitate interna de gestiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contabilitate interna de gestiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contabilitate interna de gestiune.