Contabilitatea de gestiune

Definitie contabilitatea de gestiune

denumita si analitica sau interna ale carei obiective fundamentale suntA?: furnizarea tuturor informatiilor care pot contribui la determinarea analitica a costurilor, a preturilor de vanzare si la controlul rentabilitatii lor, furnizarea informatiilor necesare controlului conditiilor interne de exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contabilitatea de gestiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul contabilitatea de gestiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la contabilitatea de gestiune. Definitiile termenilor despre contabilitatea de gestiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la contabilitatea de gestiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la contabilitatea de gestiune.