Contactual Reference Group

Definitie Contactual Reference Group

Grup cu care individul intra in contact si care ii influenteaza deciziile de achizitie. Vezi Aspirational Group (grup aspirational) Dissociative Reference Group (grup de referinta disociativ) Membership Group Reference Groups (grup de referinta).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contactual Reference Group? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contactual Reference Group.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contactual Reference Group. Definitiile termenilor despre Contactual Reference Group cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contactual Reference Group, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contactual Reference Group.