Poze Containere maritime

 • Containere BlockBox - Alegerea portivita!

  Poza: BlockBox - Comercializam si producem containere de orice tip

 • Bogaxa - Containere si solutii pentru organizare de santier

  Poza: Bogaxa - Containere si solutii pentru organizare de santier

 • Box Container – containere modulare pentru spatii bine delimitate!

  Poza: Box Container – containere modulare pentru spatii bine delimitate!

 • Container de santier

  Poza: Motiveaza muncitorii de pe sanier sa lucreze cu spor .. si ei au nevoie de confort !

 • Containere BlockBox

  Poza: Afacere cu investitie minima !

 • Containere modulare de la Demcar 2000 – ocazia perfecta de a avea spatiul tau temporar amenajat conform nevoilor tale!

  Poza: Containere modulare de la Demcar 2000 – ocazia perfecta de a avea spatiul tau temporar amenajat conform nevoilor tale!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul containere maritime.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la containere maritime. Pozele pe tema containere maritime cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul containere maritime, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la containere maritime, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la containere maritime.