Poze Containere

 • Containere BlockBox - Alegerea portivita!

  Poza: BlockBox - Comercializam si producem containere de orice tip

 • Box Container – containere modulare pentru spatii bine delimitate!

  Poza: Box Container – containere modulare pentru spatii bine delimitate!

 • Containere modulare de la Demcar 2000 – ocazia perfecta de a avea spatiul tau temporar amenajat conform nevoilor tale!

  Poza: Containere modulare de la Demcar 2000 – ocazia perfecta de a avea spatiul tau temporar amenajat conform nevoilor tale!

 • Containere BlockBox

  Poza: Afacere cu investitie minima !

 • Container de santier

  Poza: Motiveaza muncitorii de pe sanier sa lucreze cu spor .. si ei au nevoie de confort !

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul containere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la containere. Pozele pe tema containere cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul containere, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la containere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la containere.