Poze Contaplus

 • Conferinta bune practici in abordarea achizitiilor publice

  Poza: Conferinta Nationala Bune practici in abordarea achiztiilor publice

 • Cursuri Proiect ContaPlus autorizate ANC

  Poza: Cursuri Proiect ContaPlus autorizate ANC

 • CURS ANALIZA COST-BENEFICIU

  Poza: CURS ANALIZA COST-BENEFICIU

 • EDITURA CONTAPLUS ANUNTA APARITIA CARTII

  Poza: EDITURA CONTAPLUS ANUNTA APARITIA CARTII "ELABORAREA PROIECTELOR CU FINANȚARE DIN FONDURILE STRUCTURALE PENTRU IMM-URI 2007-2013"

 • ContaPlus va invita sa participati la sesiunea de training si consultanta

  Poza: ContaPlus va invita sa participati la sesiunea de training si consultanta "Practica auditului intern privind fondurile publice nationale si ale Uniunii Europene" - Bucuresti, 02-04 noiembrie 2007

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul contaplus.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la contaplus. Pozele pe tema contaplus cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul contaplus, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la contaplus, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la contaplus.