Contests

Definitie Contests

Forma de promovare a vanzarilor in care consumatorii sunt incurajati sa cumpere mai devreme sau in cantitati mai mari, prin intermediul unor premii in bani sau in produse. Vezi Sales Promotion (promovarea vanzarilor).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contests? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contests.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contests. Definitiile termenilor despre Contests cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contests, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contests.