Continuitate a posesiei

Definitie Continuitate a posesiei

Calitate pe care trebuie sa o intruneasca o posesie pentru a fi utila si care exista atunci cand actele de stapanire a bunului se fac cu regularitatea ceruta de natura lucrului.Continuitatea posesiei nu presupune un contact permanent al posesorului cu lucrul, nici acte zilnice de folosinta a acestuia ea nu exclude intermitenta in stapanirea lucrului, in masura in care asa este normal pentru acel lucru.Continuitatea posesiei se apreciaza de catre instanta de judecata, care va decide pornind de la natura lucrului posedat. Se prezuma pana la proba contrarie pentru toate momentele intermediare, daca posesorul dovedeste ca a posedat la un moment dat anterior si ca poseda in prezent.Vezi si Discontinuitate a posesiei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Continuitate a posesiei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Continuitate a posesiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Continuitate a posesiei. Definitiile termenilor despre Continuitate a posesiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Continuitate a posesiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Continuitate a posesiei.