Continuitatea activitatii

Definitie continuitatea activitatii

impune evaluarea elemetelor patrimoniale cu ocazia inventarierii si a inchiderii exercitiilor la valoarea lor actuala sau de utilitate, iar cheltuielile si veniturile care privesc perioadele viitoare se stocheaza in bilant, ele neafectand rezultatele exercitiului care se incheie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Continuitatea activitatii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul continuitatea activitatii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la continuitatea activitatii. Definitiile termenilor despre continuitatea activitatii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la continuitatea activitatii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la continuitatea activitatii.