Continuity

Definitie Continuity

Intervalul in care este recomandata inceperea rularii unui mesaj publicitar pentru a atinge obiectivele campaniei. Este folosit de asemenea pentru a descrie o prezenta publicitara tip “drip”(vezi: Burst Campaign, Drip Campaign, Flight, Laydown, Pulsing, Strike Rate).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Continuity? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Continuity.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Continuity. Definitiile termenilor despre Continuity cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Continuity, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Continuity.